Giv plads til ro i december


Vinternæring til krop og sjæl

Vinteren er en forunderlig tid på året, hvor vi næres ved at finde ro og søge indad. Samtidig er december en festtid med aktivitet og samvær. Derfor bliver det vigtigt at kunne balancere hvordan du nærer din indre ro og nydelse midt i juletravlheden.


På denne workshop giver du dig selv 4 timers fordybelse med indre balance og stilhed. Med forbindelse til den dybe nærende ro, har du et solidt anker til væren og nydelse i vintermånederne. Du vil opleve, hvordan stilhed åbner for livskraft.


Netop ugerne omkring vintersolhverv og jul kalder på indre fordybelse og hjerteværen. Vores indre natur har brug for at gå i vinterhi for at tanke op på livsenergi til den kommende sæson. Vores sjæl og sind har brug for stille fordybelse, hvor frø til den videre rejse får lov at tone frem og næres i vinterens dyb.


Personlig fordybelse - kun 4-6 deltagere

Programmet spænder fra enkel rolig yoga og korte meditationer til dyb afspænding, åndedrætspraksis for liv og ro til din indre natur, samt inspiration til ro i din hverdag. Denne workshop er for max. 6 deltagere, og giver plads til personlig fordybelse.

Det tager du med dig hjem


 • Større indre balance og ro
 • Styrket flow for din livskraft i krop, hjerte og sind
 • Inspiration til fredfyldt tilstedeværelse i din hverdag

Workshoppens praksisser

 • Åbne kroppens energi og flow for vinterens nærende kvaliteter
 • Yoga med fokus på indre ro og balance
 • Åndedrættets rolle i at etablere dyb ro
 • Korte guidede meditationer
 • Yoga nidra - dyb afspænding
 • Tilstedeværelse i helhedsskabende nærvær


Det praktiske


Tid og sted

Workshoppen afholdes søndag den 11. december 2022 kl. 10-14 i QuietSpace, Matrikel1, Højbro Plads 8-10, 3. sal, København. Lige om hjørnet fra Metro Gammel Strand. QuietSpace er et japansk inspireret frirum midt i København, hvor mennesker kan finde indre ro og forbindelse.

Læs mere om QuietSpace her.


Denne workshop har max. 6 deltagere, da vi prioriterer ro og plads til målrettet yoga og vejledning til netop dig. Kom i god tid inden start, så vi er på plads inden kl. 10.00.


Pris

Workshoppen koster 1250,- kr. Betales ved tilmelding.


Der serveres te og sunde snacks fra kl. 9.30 og dagen igennem.

Vegetarisk frokost ca kl. 12 er inkluderet. Oplys eventuelle allergener mv ved tilmelding.


Medbring

 • Behageligt tøj til yoga, lunt nok til at holde dig varm
 • Ekstra trøje og et par varme strømper

Måtter og tæpper findes i lokalet.

UnderviserHanne Vibe

Jeg har gennem 30 år hjulpet danske og internationale arbejdspladser med at styrke god ledelse, selvledelse og skaberkraften, både i roller som konsulent, underviser og leder. Uanset opgaven arbejder jeg helhedsorienteret med livskraft, transformation og samskabelse. 


Når vi finder ind til at være hele mennesker og hviler i os selv, bliver både livet, jobbet og relationerne lettere og mere forunderligt. Derfor inddrager jeg både krop, hjerte, sind og sjæl i hvordan vi folder os ud. Traditionerne fra yoga og kinesisk medicin er mit udgangspunkt, når jeg inspirerer til indre balance gennem yoga, meditation og åndedræt. Jeg arbejder allerhelst i et tæt samspil med naturen, og har derfor udendørs workshops og yogaundervisning i sommerhalvåret.


Min baggrund er cand.merc. i ledelse og kommunikation, basisuddannelse i psykoterapi (2 år) og uddannelse som Ki-Zen yogalærer.

TilmeldingTilmeld via knappen nedenfor. Du vil modtage bekræftelse på om der er plads via mail.

Når plads er bekræftet, bedes du indbetale 1250 kr til Wildheart Leadership bankkonto Jyske Bank 5028 1388731 - husk at angive dit navn ved indbetaling.


Du vil få en mail med kvittering på tilmelding, når din betaling er modtaget.


Denne workshop har kun 6 pladser, da jeg prioriterer ro og plads til målrettet yoga og vejledning til netop dig.  Der bliver også udbudt lignende fordybelses workshops i vinter/forår 2023.


Tilmeld til nyhedsbrevet, hvis du vil have besked om workshops og andre aktiviteter fra Wildheart Leadership. Kontakt mig på mail hanne@wildheartleadership.com eller 24929522 for mere information.